středa 21. října 2015

Dá se

A dá se jít kolem polévkárny a číst na tabuli „dýňová s dijonskou hořčicí a medem“ a dá se nevejít, dá se jen koupit ta dýně (v peněžence ještě odsouvat stranou libry a ve vzpomínkách přelévat chutě polévek anglického hostitele) a vzít med od Lenky a míchat. Být trošku zklamaný a nechat ten výtvor odstát (speciální dijonská hořčice paradoxně z M&S, Británie vtírá se nejen do paměti) a pak už zklamaný nebýt. S medem přeci nemůže být nic špatné! Včelařství se prý stává oblíbeným koníčkem mladých manažerů. Je v tom snad trošku nebezpečí, neburzovního nebezpečí, trošku vzpomínek na předky a hodně klidu, včely poznají nervózu a spěch. Včelami proti stresu! Budou lepší léčebnou kúrou než ony tak populární relaxační omalovánky vyskládané v knihkupectvích v komínkách všude, kam se podíváš, až z toho jde na člověka trochu depka, že by si snad taky měl nějakou pořídit J

Žádné komentáře:

Okomentovat